Vælg en side

 

 

OM MESTERLÆRE 

Mesterlære er en læringsplatform, som har til formål at åbne en dør ind til tidens største læremestre og stimulere en kultur for livslang læring. Formatet kalder vi uddannelsesdokumentar. Det er en hyldest til det lange seje træk med fokus på mestring, vaner, håndværk og læring frem for potentialer og ideer. Vi tror på, at kreativitet sker på kanten af det eksisterende og det er først, når man mestrer et håndværk, at man kan udfordre det.

På baggrund af spørgsmålet ’Hvad lærer du mest af’ viser undersøgelser, at jo flere relationer folk fortæller om, jo mere oplever de at være i en læreproces. I Danmark har vi ikke en tradition for, at invitere folk ind i vores praksis. Det er alt for sjældent, vi siger ’Jeg er en dygtig lærer, iværksætter eller leder. Kom ind og se, hvordan jeg gør’.

Mesterlæres formål er at stimulere en kultur for livslang læring. Derfor lancerer vi en ny læremester hver måned – én af tidens største mestre inden for ledelse, iværksætteri og kreativitet. Med en serie af videokapitler, tilknyttede arbejdsbøger, podcasts og anbefalet litteratur, kan du med andre ord komme tæt på de største danske mestre og lære af deres erfaringer. Platformen består udelukkende af originalt indhold, som du ikke finder andre steder.

 

Mesterlære er for dig, der elsker at lære – ikke fordi du får et certifikat eller diplom, men fordi du har lyst.

 

 

 

HVEM ER VI?

 

Teamet består i dag af 10 entusiaster og tæller bl.a. filmfotografer, klippere, producere, tilrettelæggere – og meget mere.
Mesterlære er grundlagt af:

Per Rosenkrantz Holm
Tobias Hertz

 

 

 

 

Et kig ind bagved

 

Gå i mesterlære

Prøv 7 dage gratis

 

99,-/md.

Ingen binding – og fri adgang til alt indhold og alle mesterlærere.

 

799,-/år

Ingen binding – og fri adgang til alt indhold og alle mesterlærere.