Ofte stillede spørgsmål

Hvad består en mesterlære-produktion af?
Hver mesterlære-produktion har til formål at dele tidens største mestres viden og erfaringer med det formål at inspirere, lære og give deres håndværk videre. Alle produktioner er underlagt titlen ‘Lær at…’ og du kan derfor hurtigt få et overblik over, hvilke produktioner der fanger din interesse og har relevans for lige netop dit liv. Hver mesterlære produktion består af 6-10 skarpt tilrettelagte videokapitler designet til, at du kan tilgå læring i korte intervaller. Det er on-demand læring, som du kan tilkøbe og streame når du vil, og hvor du vil.

Produktionerne er skabt sammen med mesterlærerne, og alle optagelser er lavet i deres eget miljø. I træningssale, kontorer og hjem. En Mesterlære-produktion er en uddannelsesdokumentar, som give et eksklusivt indblik i mesterlærens liv og hverdag.

Hvordan får jeg adgang til en produktion?

Du får adgang til en produktion ved at tilmelde dig et abonnement til mesterlære. Du kan enten vælge et månedligt abonnement til x kr. uden binding eller det årlige abonnement til x kr. Begge abonnementer giver dig fri adgang til alle produktioner, arbejdsbøger og podcasts.

Hvor lang er en produktion?

En produktion varer mellem 75 minutter – 130 minutter. Alle produktioner er mellem 6 og 10 kapitler. Hvert kapitel har 5-30 min. varighed.

Hvad koster en mesterlære-produktion?

Man tilgår en mesterlære-produktion ved at tilkøbe et abonnement. Det er ikke muligt at købe en enkelt produktion. Et måneds abonnement uden binding koster x kr. om måneden. Et årligt abonnement koster x kr. Det gælder for begge abonnementer, at du får adgang til alt på platformen inkl. arbejdsbøger med anbefalet litteratur, øvelser og artikler.