Iværksætteri

Ny Mesterlære:
Lær at skabe din mission med Lennart Lajboschitz

 

Få adgang til et år for kun 66 kr./md.
Adgang til alt indhold – Nye læremestre hver måned.

Lær at skabe din mission med Lennart Lajboschitz

Den sociale iværksætter, der skabte og siden solgte selskabet bag Tiger butikkerne, har i årevis ladet sit professionelle liv styre af den mission, han har defineret. I denne Mesterlære deler han sine egne erfaringer med dig, og klæder dig på, så du kan arbejde konkret med at skabe din egen mission. Det handler blandt andet om, at du kan lære at være unik og relevant, hvordan du kan skabe en udvikling i dit projekt, og hvorfor obstruktioner kan være med til at skabe værdifulde relationer til dine kunder.

 

DU Lærer

  • Hvordan du kan finde frem til din egen mission

  • Hvorfor det er vigtigt, at dit projekt er unikt og relevant

  • Hvorfor det er vigtigt, at holde fokus på at skabe en udvikling

  • Hvordan du kan lade dig inspirere af andres succes

  • Hvorfor det er vigtigt, at skabe relationer til dine kunder

DU Får

  • 6 kapitler a 5-10 minutter
  • 45 minutters Mesterlære
  • Podcasts
  • Ekstramateriale i form af en arbejdsbog med anbefalet litteratur, der kan hjælpe dig med at tage læringen videre

se alle kapitler

Lennart Lajboschitz Introduktion

Intro

INTRODUKTION

Lennart Lajboschitz har skabt sin forretning med fokus på familie og sociale relationer. Men hvordan skaber du din mission? I introduktionen fortæller Lajboschitz dig, hvordan han har skabt sin, og hvordan han sørger for at alle de forretninger han er involveret i udspringer fra netop den mission.

Lennart Lajboschitz Kapitel 1

Kapitel 1

Find din mission

I det første kapitel fortæller Lennart Lajboschitz dig, hvordan han har fundet sin mission, og hvad han har gjort for at realisere den. Det handler blandt andet om at forstå, at det ikke er en demokratisk proces at beslutte sig for en mission, men at det kræver andres hjælp og forståelse at realisere den.

 

Lennart Lajboschitz Kapitel 2

Kapitel 2

Vær unik og relevant

I kapitel 2 handler det om, hvordan du kan arbejde med at skabe det unikke og relevante. Lennart Lajboschitz beskriver her, hvordan han arbejder med at kaste sin personlighed ind i projektet, og hvad nysgerrighed kan betyde for at skabe det relevante projekt.

Lennart Lajboschitz Kapitel 3

kapitel 3

Fra kræmmer til milliardær

I dette kapitel fortæller Lennart dig, hvordan han tog de første skridt på sin rejse ved at reparere defekte paraplyer, til skabelsen af Tiger butikkerne og frem til i dag, hvor han driver en række forretninger med fokus på den samme mission alle steder.

 

Lennart Lajboschitz Kapitel 4

kapitel 4

Udvikling, udvikling, udvikling

I dette kapitel handler det om, hvordan et stærkt fokus på drivkraften i udvikling kan accelerere processen. Lennart fortæller dig, hvordan han hele tiden arbejder med at presse en udvikling igennem.

.

Lennart Lajboschitz Kapitel 5

kapitel 5

Bliv inspireret af andre

I dette femte kapitel handler det om at se ud i verden og lede efter den inspiration, der findes derude. Lennart giver et indblik i, hvordan den inspiration du kan finde, kan bruges aktivt til at skabe den mission og det projekt, du drømmer om.

Lennart Lajboschitz Kapitel 6

kapitel 6

Obstruktioner skaber relationer

I dette sidste kapitel handler det om, hvorfor det er vigtigt at skabe en relation til dine kunder. Lennart fortæller dig, hvordan han bevidst arbejder med at skabe obstruktioner, så kunder og ansatte oplever, at der bliver skabt relationer mellem dem.