Lennart Lajboschitz – Introduktion

Lennart Lajboschitz har skabt sin forretning med fokus på familie og sociale relationer. I introduktionen fortæller Lennart dig, hvordan han har skabt sin, og hvordan han sørger for at alle de forretninger han er involveret i udspringer fra netop den mission.

 

se alle kapitler

nikolaj hubbe introduction

Intro

INTRODUKTION

Lennart Lajboschitz har skabt sin forretning med fokus på familie og sociale relationer. Men hvordan skaber du din mission? I introduktionen fortæller Lajboschitz dig, hvordan han har skabt sin, og hvordan han sørger for at alle de forretninger han er involveret i udspringer fra netop den mission.

nikolaj hubbe kapitel 1

Kapitel 1

Find din mission

I det første kapitel fortæller Lennart Lajboschitz dig, hvordan han har fundet sin mission, og hvad han har gjort for at realisere den. Det handler blandt andet om at forstå, at det ikke er en demokratisk proces at beslutte sig for en mission, men at det kræver andres hjælp og forståelse at realisere den.

 

nikolaj hubbe kapitel 1

Kapitel 2

Vær unik og relevant

I kapitel 2 handler det om, hvordan du kan arbejde med at skabe det unikke og relevante. Lennart Lajboschitz beskriver her, hvordan han arbejder med at kaste sin personlighed ind i projektet, og hvad nysgerrighed kan betyde for at skabe det relevante projekt.

nikolaj hubbe introduction

kapitel 3

Fra kræmmer til milliardær

I dette kapitel fortæller Lennart dig, hvordan han tog de første skridt på sin rejse ved at reparere defekte paraplyer, til skabelsen af Tiger butikkerne og frem til i dag, hvor han driver en række forretninger med fokus på den samme mission alle steder.

 

nikolaj hubbe introduction

kapitel 4

Udvikling, udvikling, udvikling

I dette kapitel handler det om, hvordan et stærkt fokus på drivkraften i udvikling kan accelerere processen. Lennart fortæller dig, hvordan han hele tiden arbejder med at presse en udvikling igennem.

.

nikolaj hubbe introduction

kapitel 5

Bliv inspireret af andre

I dette femte kapitel handler det om at se ud i verden og lede efter den inspiration, der findes derude. Lennart giver et indblik i, hvordan den inspiration du kan finde, kan bruges aktivt til at skabe den mission og det projekt, du drømmer om.

nikolaj hubbe introduction

kapitel 6

Obstruktioner skaber relationer

I dette sidste kapitel handler det om, hvorfor det er vigtigt at skabe en relation til dine kunder. Lennart fortæller dig, hvordan han bevidst arbejder med at skabe obstruktioner, så kunder og ansatte oplever, at der bliver skabt relationer mellem dem.