Vælg en side

Iværksætteri

Lær at bygge en virksomhed med heini zachariassen

I denne Mesterlære får du et unikt indblik i, hvordan Heini Zachariassen har bygget verdens største vin app, Vivino. Den succesfulde iværksætter tager dig med gennem de faser, der er vigtige, når du skal bygge en virksomhed. Undervejs deler han sine erfaringer. Han fortæller dig blandt andet, hvordan du udvikler en ide, hvordan du bygger dit produkt, og hvorfor det er vigtigt at sætte det rigtige team fra start. Vivinos stifter fortæller dig også, hvordan du kan arbejde med at skaffe penge fra investorer, og hvordan det perfekte pitch ser ud. 

 

DU Lærer

 • Hvordan du arbejder med at udvikle din ide
 • Hvilke elementer der er vigtige for at få dit projekt til at lykkes
 • Hvordan du sørger for at få de rigtige medarbejdere
 • Hvad det betyder at fokusere på de rigtige tal
 • Hvad det perfekte pitch skal indeholde 

DU Får

 • 9 kapitler a 3-25 minutters varighed
 • 2 timers Mesterlære
 • Podcasts
 • Ekstramateriale i form af en arbejdsbog med anbefalet litteratur,
  der kan hjælpe dig med at tage læringen videre

Ny Mesterlære:
Lær at bygge en virksomhed med Heini Zachariassen

 

Få adgang i et år til kun 66 kr./md. 
Adgang til alt indhold – Nye læremestre hver måned.

se alle kapitler

Heini Zachariassen Introduktion

Intro

INTRODUKTION

Heini Zachariassen giver dig her en introduktion til sin Mesterlære. Han fortæller dig, hvorfor det er vigtigt, at du fokuserer på at eksekvere på din ide, og så giver han dig et overblik over, hvilke faser der er vigtige at gennemgå, når du skal bygge din egen virksomhed.

Heini Zachariassen Kapitel 1

Kapitel 1

Ideen bliver udviklet

I det første kapitel handler det om, hvordan du arbejder med at udvikle din ide. Heini Zachariassen beskriver, hvilke fokuspunkter der er, og hvordan det handler om at turde eksekvere, i stedet for at forsøge at udvikle den perfekte ide. Og så handler det også om at lave et salgstjek på ideen, for at teste om den kan holde.

 

Heini Zachariassen Kapitel 2

Kapitel 2

Byg produktet i den tidlige fase

I dette kapitel handler det om, hvordan du bygger dit produkt i den tidlige fase. Heini Zachariassen fortæller om MVP produktet. Det handler blandt andet om at lære sine kunder at kende, og at lytte og bygge, for på den måde at forbedre sit produkt hele tiden.

Heini Zachariassen Kapitel 3

kapitel 3

Sæt det rigtige team

I kapitel 3 handler det om, hvordan du finder den rigtige co-founder. Heini Zachariassen fortæller, hvorfor det er vigtigt at bygge sit team rigtigt, hvorfor forskellige kompetencer er vigtige i forskellige faser af udviklingen af virksomheden, og hvordan medarbejdere og kultur er med til at definere forretningen.

 

Heini Zachariassen Kapitel 4

kapitel 4

Disruption

I det fjerde kapitel handler det om disruption. Hvordan finder du det, og hvordan kan du udnytte det til din forretnings fordel? Det handler om teknologi, og hvordan et marked kan være modtageligt for forandring.

 

.

Heini Zachariassen Kapitel 5

kapitel 5

Fokusér på de rigtige tal

I kapitel 5 handler det om, hvorfor det er vigtigt at indsamle den rigtige data og viden, hvis du vil skabe resultater med din forretning. Heini Zachariassen giver dig et indblik i, hvilke tal der er værdifulde, og hvordan han arbejder med den proces i Vivino. Det handler blandt andet om at være skarp til at finde og fokusere på de tal, der giver mening i forhold til den udvikling din virksomhed gennemgår.

Heini Zachariassen Kapitel 6

kapitel 6

Sådan rejser du penge

I dette sjette kapitel handler det om finde investorer og rejse penge. Heini Zachariassen fortæller dig, hvordan du helt konkret kan komme i kontakt med de rigtige investorer. Han fortæller dig, hvordan han selv er lykkedes med at rejse mere end en milliard kroner til Vivino, og hvordan du kan forbedre dine chancer for at lande den helt rigtige investering til din virksomhed.

Heini Zachariassen Kapitel 7

kapitel 7

Det perfekte pitch

I kapitel 7 giver Heini Zachariassen dig et unikt indblik i, hvordan han arbejder med det perfekte pitch. Han fortæller dig, hvilke elementer du skal have med i dit pitch, hvad du skal være opmærksom på, og, som en krølle på halen, hvorfor du aldrig må bruge skrifttypen comic sans i dit pitch deck.

Heini Zachariassen Kapitel 8

kapitel 8

Tænk stort

I dette sidste kapitel giver Heini Zachariassen dig et indblik i, hvordan det at drømme stort kan give store resultater. Han fortæller dig om Vivinos case, og hvorfor de ret hurtigt besluttede sig for at gå efter det største marked af dem alle, det amerikanske. Han fortæller også, at der er konsekvenser ved alle beslutninger, men at fokus på skala kan føre din virksomhed mod store resultater.