Giv et medlemskab i gave til en du holder af

Mesterlære er en læringsplatform, der digitalt lader dig gå i mesterlære. Du får adgang til et evigt voksende bibliotek af tidens største læremestre indenfor ledelse, iværksætteri og kreativitet.

Inspirér dine nærmeste

Sådan gør du

  • Køb 12 måneders medlemskab
  • Du modtager en mail med dit gavekort – Lige til at printe ud og pakke ind.  

 

VÆLG DIN GAVE HER

12 måneders medlemskab

Ingen binding og adgang til et univers
af viden og erfaring fra de største danske læremestre

Hvad får du, når du køber en gave

Hvordan giver jeg gaven

Efter du har købt gaven, så vil du modtage en mail med et gavekort – lige til at printe ud og pakke ind. På gavekortet vil der være en rabatkode, som kan bruges til at indløse gavekortet på mesterlaere.dk. Hvis du har specielle ønsker, så kan du give besked om dette ved at skrive til info@mesterlaere.dk.

Hvad er en mesterlære?

En mesterlære er en uddannelsesdokumentar, designet til inspiration og læring i korte intervaller, som giver et eksklusivt indblik i læremesterens livserfaringer og hverdag. Alt indhold på platformen er unikt og eksklusivt tilgængeligt for medlemmer. En læremesters videokapitler (6-10 stk. á 5-20 minutter), arbejdsbog og podcasts udgør tilsammen dét, vi kalder ’en mesterlære’. Hver mesterlære har til formål at formidle læremestrens håndværk – hvad enten det er inden for ledelse, kreativitet eller iværksætteri. Det er on-demand læring, som du kan tilgå og streame når du vil, hvor du vil. Hver mesterlære er skabt sammen med de individuelle læremestre, og alle optagelser er lavet i deres eget miljø; hjemme eller på arbejdet.

Hvor lang er en mesterlære?

En mesterlære varer 75-130 minutter fordelt på mellem 6 og 10 kapitler. Hvert kapitel har altså en varighed på 5-30 minutter. De små videobidder er designet til, at du kan sikre dig inspiration og fordybelse – også når du kun har en kort stund, inden børnene vågner eller næste aftale kalder.

Hvor ofte kommer der nye læremestre?

Vi udgiver hver måned én ny læremester med 6-10 videokapitler, podcasts og ekstramateriale i form af arbejdsbog med øvelser, anbefalet litteratur, mv. Som abonnent får du altid besked som den første, når vi har en ny læremester klar. Ellers kan du altid holde øje med siden her eller vores Instagram (@mesterlaere). Har du et forslag til, hvem den næste læremester skal være? Så send en mail til info@mesterlaere.dk

Hvordan får jeg adgang til en mesterlære?

Mesterlære er eksklusivt for medlemmer. Du har altså adgang til en mesterlære, hvis du har et aktivt abonnement. Et abonnement giver dig fri adgang til alle produktioner, arbejdsbøger og podcasts.