Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en mesterlære?

Hver mesterlære-produktion har til formål at dele tidens største mestres viden og erfaringer med det formål at inspirere, lære og give deres håndværk videre. Alle produktioner er underlagt titlen ‘Lær at…’ og du kan derfor hurtigt få et overblik over, hvilke produktioner der fanger din interesse og har relevans for lige netop dit liv. Hver mesterlære produktion består af 6-10 skarpt tilrettelagte videokapitler designet til, at du kan tilgå læring i korte intervaller. Det er on-demand læring, som du kan tilkøbe og streame når du vil, og hvor du vil.

Produktionerne er skabt sammen med mesterlærerne, og alle optagelser er lavet i deres eget miljø. I træningssale, kontorer og hjem. En Mesterlære-produktion er en uddannelsesdokumentar, som giver et eksklusivt indblik i læremesterens liv og hverdag.

Hvordan får jeg adgang til en mesterlære?

Du får adgang til en mesterlære ved at tilmelde dig et abonnement til mesterlære. Du kan enten vælge et månedligt abonnement til 99 kr. uden binding eller det årlige abonnement til 799 kr. Begge abonnementer giver dig fri adgang til alle produktioner, arbejdsbøger og podcasts.

Hvor lang er en mesterlære?

En mesterlære varer mellem 75 minutter – 130 minutter. Alle produktioner er mellem 6 og 10 kapitler. Hvert kapitel har 5-30 min. varighed.

Hvor ofte kommer der en ny mesterlærer?

Vi udgiver hver måned én ny mesterlærer á 6-10 kapitler samt ekstramateriale i form af arbejdsbøger og podcasts. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og vil få direkte besked hver gang vi udgiver en ny.

Gå i mesterlære

Prøv 7 dage gratis

 

99,-/md.

Ingen binding – og fri adgang til alt indhold og alle mesterlærere.

 

799,-/år

Ingen binding – og fri adgang til alt indhold og alle mesterlærere.