Efterfølgende 99 kr. per måned
Fri adgang til alt indhold
Ingen binding
Nye læremestre hver måned
NYHED: Fri adgang til +100 e- og lyd-bøger
Peter Sissecks arbejde på vingården Dominio de Pingus i Ribera del Duero nord for Madrid har været under stærk international bevågenhed, siden den legendariske vinkritiker Robert Parker beskrev danskerens første Pingus – årgang 1995 – som ”one of the greatest and most exciting young red wines I have ever tasted”. I sin Mesterlære fortæller i dag 61-årige Sisseck om, hvordan han kun kan opnå det ”ukopierbare” resultat, han kompromisløst efterstræber, hvis han forstår naturen og arbejder sammen med den uden at forsøge at kontrollere den. For det er lige præcis dér, det unikke opstår, og det beriger både arbejdsprocessen og den vin, han bringer til verden.
Det der er spændende er at skabe noget unikt, noget ukopierbart
Peter Sisseck
Mest populære indenfor kreativitet
Adam Price
Tonernes håndværk
Om at fortælle gode historier
Casper Christensen
Nu kalder de ham munken på produktet
Om at skrive et godt comedy-manuskript
Hella Joof
Intuitionen er formentlig din slappeste muskel
Om at finde modet til et bedre arbejdsliv
Lene Tanggaard
Læringsglemsel og skaberglæde
Om at lære at lære